Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft14990 HUF
Kezdj hozzá


Még nem jelentkeztél erre  a tanfolyamra. 
A koronavírus okozta változások sok ember életét fenekestül felforgatták. 

Van, aki elveszítette a munkáját, van, aki otthonról kell, hogy dolgozzon, van, akit aggasztanak a világban zajló események, van, akinek most kell megtanulnia spórolni, van, aki anyaként hirtelen nagyszülői segítség nélkül maradt. 

Van, aki érintett és beteg lett, van, akire családtagjainak ápolása is a feladatkörébe került. Sokaknál az alapvető biztonságérzetet, a világba vetett hit is megkérdőjeleződött, van, aki már direkt nem olvassa a híreket. Van,  akinek a kapcsolatai hálója rendült meg, van, aki arra kellett, hogy rájöjjön, tulajdonképpen egyedül van a világban. 

Egy biztos: akár a munkádat, akár a magánéletedet érintik a változások, meg kell tanulnod együtt élni ezekkel, nem várhatod tétlenül, hogy majd elmúlik, majd minden normális lesz újra. 

Alkalmazkodnod kell, méghozzá gyorsan, rugalmasnak kell lenned, miközben odafigyelsz magadra és a szeretteidre, a környezetedre  is. Ebben segít ez a program. 

Ad egy szilárd alapot, ami felvértez, ahonnan magabiztosan mozdulhatsz el, ha mozdulni kell, ad egy bázist, ahova mindig visszatérhetsz. És mindezt nem külső segítségre támaszkodva, hanem magadban segít megtalálni. 

Amit ígérek: 

 kurzus végére kiegyensúlyozottabb, hatékonyabb, szervezettebb, örömtelibb és magabiztosabb leszel!

Kopek leszel kordában tartani a pandémia okozta aggodalmakat, képes leszel elfogadni ezt a helyzetet és megtanulni együtt élni vele addig, amíg szükséges. 

Az életmódbeli változásokra is felkészítelek, nem fog kifogni rajtad a home office és az sem, ha esetleg otthonról fog tanulni a gyermeked. 

Kopek leszel szervezetten, hatékonyan működni, megtanulod beosztani- figyelj, mert fontos: nem az időd, hanem a figyelmedet! (Mesélek majd arról, miért hatalmas különbség ez, és miért fontos) 

Képzelj el egy életet, ahol minden nap van időd egy kis jóleső mozgásra, minden reggel nyugodtan, összeszedetten, vidáman kortyolgatod el a kávédat, egy életet, amelyben nem hajt a tatár, ahol nálad a gyeplő, és hatékonyan kezedben tartod a dolgokat?

Egy életet, ahol büszke vagy magadra, és este elégedetten, szeretetben, büszkén hajtod álomra a fejedet, mert a munkádban és szülőként is elégedett vagy azzal, amit letettél az asztalra?

Képzelj el egy életet, ahol a kamaszod beavat a titkaiba, megosztja veled a problémáit, mert megbízik benned, mert egy csapat vagytok? Egy életet, ahol mindig van időd meghallgatni a gyermekedet, és jelen lenni, amikor szüksége van rád, sosem kell többé elhajtanod, hogy bocs, nem érek rá, el vagyok maradva…

Egy életet, amelyben tökéletesen tisztában vagy a szerepeiddel, és vidáman elmenedzseled őket, nem egy őrült, végtelen zsonglőrködésként éled meg a munkát, háztartást, szülőséget és párkapcsolati, családi teendőidet olyan rendkívüli körülmények között is, mint  jelenlegi járványhelyzet? 

Ha most sikerül, akkor inenntől bármikor megy majd. 

 Meredeknek tűnik? Pedig van megoldás! 

Ez  a 21 plusz 1 napos program arra tanít meg, hogyan alakíts ki egy könnyedén követhető életvezetési rendszert, amely segít neked alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ha rugalmas vagy, mindened megvan, ami a nehezített körülmények közötti szárnyaláshoz kell! 

 Ez a program segít neked megtalálni a saját utadat, megtalálni a saját erőforrásaidat, és segít, hogy akkor is talpra ess, ha az egész világod inogni látszik.  

A program  felöleli a munka, magánélet, kapcsolatok, önismeret és önbizalom témaköreit, és segít olyan szokások kialakításában, amely a tiéd, hiszen a program ötleteire, szempontjaira támaszkodva te alakítod ki saját magadnak!  

Alkalmazkodj a változó körülményekhez, és nyert ügyed van! 

A koronavírus okozta változások sok ember életét fenekestül felforgatták. 

Van, aki elveszítette a munkáját, van, aki otthonról kell, hogy dolgozzon, van, akit aggasztanak a világban zajló események, van, akinek most kell megtanulnia spórolni, van, aki anyaként hirtelen nagyszülői segítség nélkül maradt, van, aki érintett és beteg lett, van, akire családtagjainak ápolása is a feladatkörébe került. Sokaknál az alapvető biztonságérzetet, a világba vetett hit is megkérdőjeleződött, van, aki már direkt nem olvassa a híreket. Van,  akinek a kapcsolatai hálója rendült meg, van, aki arra kellett, hogy rájöjjön, tulajdonképpen egyedül van a világban. 

Egy biztos: akár a munkádat, akár a magánéletedet érintik a változások, meg kell tanulnod együtt élni ezekkel, nem várhatod tétlenül, hogy majd elmúlik, majd minden normális lesz újra. 

Alkalmazkodnod kell, méghozzá gyorsan, rugalmasnak kell lenned, miközben odafigyelsz magadra és a szeretteidre, a környezetedre  is. Ebben segít ez a program. 

Ad egy szilárd alapot, ami felvértez, ahonnan magabiztosan mozdulhatsz el, ha mozdulni kell, ad egy bázist, ahova mindig visszatérhetsz. És mindezt nem külső segítségre támaszkodva, hanem magadban segít megtalálni. 

Ha már a könyöködön jönnek ki a női magazinok és a reggeli tv műsorok home office tanácsai, elolvastad, meghallgattad mindet, és továbbra is úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok, fáradt vagy és semmire sem vágysz jobban csak egy kis szusszanásnyi szünetre, akkor ez a program neked való.

21 plusz 1 nap éppen megfelelő arra, hogy megismerd, kialakítsd és megszilárdítsd azt az életvezetési rendszert, ami a te erősségeidre alapoz, és a neked legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben nyújt támaszt, segítséget.

21 + 1nap, minden napra jut egy lecke, egy gyakorlattal, egy gondolkodnivalóval. A regisztráció után semmi másra nem lesz szükséged,  mint internet kapcsolatra, és egy füzetre, amelyben a felmerülő gondolataidat vezeted és a gyakorlatokat elvégzed. A gyakorlatok kapcsán naponta 15-20  perces elfoglaltságra számíts.

A 3.  hét végére magabiztosabb, szervezettebb, produktívabb, harmonikusabb leszel, kiegyensúlyozottabb kapcsolatot ápolsz majd a pároddal és a gyermekeddel, kialakítod a személyes rendszeredet, amivel kézben tartod a mindennapjaidat akkor is, ha most home office-ból dolgozol és egyelőre fogalmad sincs, hogyan csináld ezt a gyerekkel megspékelve.

A 3. hét végére képes leszel nemet mondani akkor, amikor nemet érdemes mondani, képes leszel kommunikálni az igényeidet, képes leszel szembenézni a démonaiddal és kitervelni egy krízismenedzsment tervet is just in case, a biztonság kedvéért.  

Elképesztő, eddig sosem látott önbizalommal vértez fel, hihetetlen erőt ad ez a tudás, amikor ráébredsz majd: lehetetlen körülmények között is talpon maradsz. 


Az Tanulószoba oldalán azt is elolvashatjátok, mit mondtak előtesztelőink a kurzusról! Nem mondom, hogy egyik-másik visszajelzést olvasva nem lábadt könnybe a szemem, igen, pontosan ezekért a mondatokért, ezekért az eredményekért, a sikereitekért érte meg karikásra nemaludni a szemeimet:-D

Szeretettel várlak Téged is a csapatba!


Kurzus Leírás

Felölelt témakörök:

 • Környezet és körülmények kialakítása, otthon

 • Hatékony Home office 

 • Anyaság és munka  home schooling extrával 

 • Egészséges életmód, életvezetés

 • Táplálkozás, Meal prep

 • Párkapcsolat – új problémák, új megoldások

 • Izoláció- nem vagy egyedül (Karantén extra)

 • Jövőorientáció és motiváció

 • A rendszer- A te egyéni, személyes Életvezetési Rendszered
 
 • Időt nem, de figyelmet tudsz beosztani!
 
 • Öngondoskodás: mert most rajtad múlik minden
 
 • Szerepek és felelősségi körök
 

 • Stresszkezelés, megküzdési terv

 • Krízis-akcióterv: mit tehetsz, ha beüt a krach… 

 • Reziliencia, a rugalmas alkalmazkodóképesség gyakorlata