Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft9990
Kezdj hozzá

VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ ENDOWARRIOROKNAK!

 

EGY  KÖNYV ARRÓL, MILYEN ÉRTÉKEKKEL ÉS KÉPESSÉGEKKEL RUHÁZOTT FEL TÉGED A BETEGSÉGGEL VALÓ KÜZDELEM, MIÉRT VAGY TÖBB, MINT ELŐTTE VOLTÁL, ÉS HOGYAN TUDOD AZ ÚJ KÉPESSÉGEIDET KAMATOZTATNI A HIVATÁSODBAN ÉS AZ ÖNKITELJESEDÉSED FOLYAMÁN.
ÁLMOK, CÉLOK, TERVEK… ENDOPOWER!

 

Hiszek benne, hogy mindenkiben ott van valami, amivel értékesebbé teheti a világot, szebbé, jobbá az emberek életét. Ha van ötleted, de nem tudod, hogyan valósítsd meg, vagy ha csak érzed, nem neked való a nyolctól ötig irodai lét vagy a multikatonarobotság, de még nem tudod, mi máshoz kezdhetnél magaddal… ez a könyv neked való!

Letehetetlen, izgalmas kézikönyv, nem pusztán elmélet, hanem gyakorlati feladatok tárháza is, lépésről lépésre végigvezet a megvalósítás folyamatán, a személyes erősségeidre támaszkodva.

A könyv tananyaga, az elmélet és a gyakorlati feladatok a következő témák köré csoportosulnak:

  •  A vállalkozó személyiség, a sikeres vállalkozás pszichológiája. A vállakozónői készségek, ismeretek. Én, mint vállalkozó. Vállalkozás endometriózissal és utána
  • Időmanagement és hatékonyságnövelés. A vállalkozó agy működése. Praktikus, gyakorlati tippek, módszerek, tanácsok és gyakorlatok a való életre tervezve
  • Ötletbörze, ötlet-értékelés. Piacképesség, versenyképesség, működőképesség vizsgálata. Piackutatás. Célkitűzés, helyzetelemzés, kockázatelemzés, hogy szárnyalj, ne koppanj
  • Vállalkozási alapok, vállalkozási formák és lehetőségek, az első lépések. A vállalkozás pénzügyei, adózási alapismeretek.
  • Üzleti terv és a vállalkozás működtetése. Stratégia.Az üzleti terv kialakítása lépésről-lépésre fogjuk a kezedet
  • Személyes márka és megjelenés. Kisvállallati marketing alapok
  • Közösségi média használata, marketing alapok, online marketing a közösségi médiában (Facebook, Instagram, LinkedIn,Pinterest, Twitter,Youtube)
  • Könyvírás, blog,infótermékek elkészítése és hirdetése. Hírlevél-rendszerek és kampányok. Mit csinálj ha nem jön be a számításod.
  •  Médiaszereplésre való felkészítés. Sikeres vállalkozónók ötletei, módszerei, személyesen neked.

 

Ha a tréning gyakorlatait VÉGIGCSINÁLOD, 9 HÉT MÚLVA KEZEDBEN MINDEN ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TUDÁS, HOGY MEGVALÓSÍTSD ÖNMAGADAT, ÉS ÁLMAID MUNKAHELYÉT, KITELJESEDJ A HIVATÁSODBAN. A MUNKÁD ÍGY NEM MEGBETEGÍT, HANEM FELTÖLT ÉS SIKERÉLMÉNYT AD, VALÓSI ÖRÖM FORRÁSA LESZ NEKED ÉS MINDAZOK SZÁMÁRA, AKIK MUNKÁD GYÜMÖLCSÉT ÉLVEZIK.

 

MEG TUDOD CSINÁLNI, HISZEK BENNED!